Тази сутрин като запалих колата и ми се изписа въпросното съобщение, съпроводено с жълтата лампичка за проблем с двигателя. Какво означава това, и неотложно ли е, защото сервиза, в който ходя е във ваканция още две седмици? благодаря предварително и съжалявам ако дублирам темата, но не намерих такава.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Motor control system failure на 147 1.6 ТС
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
При мен го е изписвало два пъти. И двата пъти от едно и също нещо (когато натисна педала разко докрай, като съм на малки обороти на газ!) все едно се дави колата, но изписва грешката и веднага след това изчезва заедно с лампичката за двигателя на таблото. Прикачил съм как е описана грешката от книгата на 147, но е на английски. Успех и дано не е нищо сериозно.
П.С. Като установиш от какво е проблема. Пиши, ако можеш, че ще е добре да се знае.Last edited by zombiran; d.m.y г., 18:23.
Comment
-
Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщениеПри мен го е изписвало два пъти. И двата пъти от едно и също нещо (когато натисна педала разко докрай, като съм на малки обороти на газ!) все едно се дави колата, но изписва грешката и веднага след това изчезва заедно с лампичката за двигателя на таблото.
Comment
-
Първоначално публикувано от go6koto6ko Покажи съобщениеТази сутрин като запалих колата и ми се изписа въпросното съобщение, съпроводено с жълтата лампичка за проблем с двигателя. Какво означава това, и неотложно ли е, защото сервиза, в който ходя е във ваканция още две седмици? благодаря предварително и съжалявам ако дублирам темата, но не намерих такава.
Comment
Comment